video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu

Ninsoarea a revenit puternic în mai tot județul Sibiu. Duminică la amiază nu doar că ninge, ci vântul viscolește zăpada. În zona Avrigului șoseaua este deja acoperită parțial cu zăpadă, motiv pentru care șoferii sunt atenționați să circule cu viteză redusă și să fie atenți.

VEZI ȘI: NINGE VISCOLIT ȘI PE AUTOSTRADA A1 ȘI PE VALEA OLTULUI

YouTube video

CITEȘTE: CUM S-A CIRCULAT ÎN SIBIU LA PRIMA NINSOARE „PE BUNE„

Drumarii spun că au deszăpezit drumurile județene, dar șoferii care se îndreaptă spre Brașov spun că abia la granița cu județul vecin s-au întâlnit cu o mașină de deszăpezire. Zeci de mașini au făcut coadă în spatele ei. Se circulă în condiții de iarnă, de aceea șoferii sunt avertizați să conducă prudent și să nu se aventureze în manevre periculoase.

CITEȘTE ȘI: DRUMUL DINTRE CISNĂDIE ȘI CISNĂDIOARA APROAPE IMPRACTICABIL

video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu

Cei de la Drumuri și Poduri Brașov, care se ocupă și de drumurile naționale și autostrada care străbate județul Sibiu, spun că duminică dimineața pe sectorul Cârțișoara- Bâlea Cascadă este zăpadă de 1-5 centimetri.

video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu video foto ninsoare puternică pe dn1. drumuri cu zăpadă peste tot în județul sibiu

Pe drumurile naționale din județ s-a acționat cu 33 utilaje și s-au răspândit 270 tone sare și 5.25 tone clorură de calciu pe: DN 1, DN 7, DN 7C, DN 7H, DN 14, DN 14A și DN 14B. Sectia Autostrazi Sibiu a acționat cu 35 utilaje și s-au răspândit 342 tone sare și 26 tone clorură de calciu pe: A1 și A3.

Ultima oră

Comentariul meu