foto inconștiența unui șofer de tir pe a1 la sibiu - pe ninsoare cu cauciucuri de vară și foarte uzate

Codul galben de ninsori a fost anunțat din timp de meteorologi. Cu toate astea, unii șoferi chiar dau dovadă de inconștiență. Și nu pun doar viața lor în pericol, ci și pe a celorlalți participanți la trafic. Asta a făcut un șofer de TIR care a plecat la drum nu doar neechipat, ci cu cauciucuri de vară și extrem de tocite. Rezultatul- a derapat pe autostrada A1 în județul Sibiu.

Șoferul nu ar fi putut folosi drept scuză că ninsoarea l-a luat pe nepregătite, pentru că vremea rea a fost anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte. așa că viscolul de sâmbătă seara l-a prins pe A1, în județul Sibiu. Poate că nu ar fi fost nicio problemă dacă TIR-ul pe care îl conducea ar fi avut cauciucuri de iarnă și în stare bună. Dar nu a fost așa, astfel că nu e de mirare că a derapat și nu a mai putut pleca de pe loc. Cei care au venit să îl ajute au fotografiat cauciucurile. Imaginile vorbesc de la sine și doar norocul a făcut ca nimeni altcineva să nu se afle în zonă la acel moment.

foto inconștiența unui șofer de tir pe a1 la sibiu - pe ninsoare cu cauciucuri de vară și foarte uzate foto inconștiența unui șofer de tir pe a1 la sibiu - pe ninsoare cu cauciucuri de vară și foarte uzate foto inconștiența unui șofer de tir pe a1 la sibiu - pe ninsoare cu cauciucuri de vară și foarte uzate foto inconștiența unui șofer de tir pe a1 la sibiu - pe ninsoare cu cauciucuri de vară și foarte uzate foto inconștiența unui șofer de tir pe a1 la sibiu - pe ninsoare cu cauciucuri de vară și foarte uzate foto inconștiența unui șofer de tir pe a1 la sibiu - pe ninsoare cu cauciucuri de vară și foarte uzate

 

Ultima oră

Comentariul meu