traseul 3 ”linia verde” își modifică programul de circulație - noile ore de oprire în stații

Traseul 3 al ”liniei Verzi” a fost prelungit cu o lună în urmă. Astfel, tot mai mulți sibieni au circulat cu acest autobuz, dar și traficul ”înfruntat” a fost mai mare. Astfel, șoferii nu s-au mai putut încadra în vechiul orar, care acum va fi modificat și adaptat noului traseu.

După prima lună de operare a traseul 3 „Linia verde” (prelungit), s-a constatat că datorită extinderii liniei pe noul itinerar autobuzele nu se mai pot încadra în actualul program de circulaţie. Configuraţia traseului necesită un consum de energie mărit, motiv pentru care este necesară o durată mai mare de încărcare la staţia rapidă din Gară .

După prima lună de operare pe noul traseu extins, s-a constatat un interes mai mare al cetăţenilor de utilizare a respectivului traseu. Numărul călătorilor este în creştere cu aproximativ 10% faţă de lunile precedente.

Noul program de circulație al autobuzului 3 ”Linia Verde”:

traseul 3 ”linia verde” își modifică programul de circulație - noile ore de oprire în stații

traseul 3 ”linia verde” își modifică programul de circulație - noile ore de oprire în stații traseul 3 ”linia verde” își modifică programul de circulație - noile ore de oprire în stații

 

 

Ultima oră

Comentariul meu