șoferul băut care a lovit cu mașina doi copii pe sănii la stejărișu a fost reținut
foto: arhivă

Doi copii au ajuns marți seara la spital după ce au fost loviți de o mașină. Aceștia se aflau pe sănii în momentul impactului, fiind tractați de un alt autoturism. Șoferul mașinii de care s-au lovit era băut, astfel că a fost reținut.

Politiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat că un conducator auto de 24 de ani, localnic, trăgea cu mașina 6 sănii pe care se aflau mai mulți tineri. Șoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus, condus de un localnic în vârsta de 38 de ani, moment în care două dintre sănii au alunecat și au intrat pe contrasens și în coliziune cu acest autoturism.

DETALII DESPRE ACCIDENT, AICI

Șoferul autoturismului de care s-au lovit săniile a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur în aer expirat.

„La data de 20 ianuarie, ca urmare a administrării probatoriului în cauza, fata de conducătorul auto în vârstă de 38 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Ultima oră

Comentariul meu