marquardt angajează - se caută operatori de producție - posturi în secțiile electronică, asamblare și micro-comutatoare

Marquardt Sibiu continuă angajările pentru extinderea echipelor de producție în cadrul unei campanii de recrutare care va continua și în primele luni ale acestui an. Compania producătoare de mecatronică din Zona Industrială Vest angajează pe numeroase posturi de operatori de producție pentru secțiile Electronică, Asamblare și Micro-Comutatoare.

BENEFICII:

TICHETE DE MASĂ

TRANSPORT GRATUIT

ASIGURARE PRIVATĂ DE SĂNĂTATE

PACHET SALARIAL PÂNĂ LA 4000 LEI BRUT

Veniturile salariale cuprind: salariu de încadrare, al 13-lea salariu, bonuri de masă, bonus de productivitate, bonus de 4 schimburi, spor de noapte și bonus de recomandare.

Cerințele pentru posturile de operatori sunt: minim 8 clase – studii medii, disponibilitatea de a lucra în 3 sau 4 schimburi. Compania le asigură pentru noii angajați școlarizarea, pregătirea profesională și sprijin pentru obținerea calificărilor, astfel încât aceștia să își poată asigura dezvoltarea și creșterea profesională.

Contact pentru angajări:

0269 505 505

Aduceți CV în Sibiu, str. Munchen nr. 2

Email jobs@marquardt.com

Marquardt Sibiu are în prezent 2400 angajați și produce echipamente mecatronice pentru industria auto, fiind o filială a Grupului Marquardt, cu sediul central în Germania și filiale în 20 locații pe 4 continente.

marquardt angajează - se caută operatori de producție - posturi în secțiile electronică, asamblare și micro-comutatoare

Ultima oră

Comentariul meu