accesoriile pentru baie – iată 3 tipuri de articole care nu trebuie să lipsească dintr-o baie de hotel

Baia este o încăpere importantă, pe care nu trebuie să o ignori atunci când vine vorba despre amenajarea ei. Însă, chiar dacă este firesc să te concentrezi, mai întâi, pe obiectele de mari dimensiuni (precum obiectele sanitare, finisajele sau mobila), este bine să iei în calcul și elementele mai mici, care pot face, cu adevărat, diferența pentru turiști. Accesoriile pot schimba cu totul atmosfera dintr-un spațiu, iar această regulă se aplică și atunci când vine vorba despre designul băii. Așadar, cercetează cu atenție detaliile cu care poți jongla, astfel încât să creezi un cadru deosebit și original.

În acest articol vei afla 3 tipuri de accesorii pe care merită să le integrezi în designul unei băi de hotel!

  • Dozator de săpun

Săpunul este un articol care este indispensabil în orice baie. Însă, săpunul solid este mai greu de depozitat, deoarece suportul clasic este mai greu de curățat și de întreținut în mod regulat. De aceea, săpunul lichid este o alegere excelentă, întrucât poate fi amplasat într-un dozator atractiv din punct de vedere estetic și reprezintă o variantă mult mai igienică, ideală pentru turiști. Te poți orienta către dozatoare din inox pentru săpun, care să fie utile și să aibă un design armonios. Inoxul este un material foarte rezistent la umiditate și la coroziune – din acest motiv, merită să-ți îndrepți atenția către produse pentru baie, care sunt realizate dintr-un astfel de material. La Arli.ro, vei găsi o multitudine de modele, dintre care îl poți alege pe cel care ți se pare potrivit pentru afacerea ta!

  • Suporturi pentru produse

Suporturile sunt folositoare mai ales în băile de dimensiuni mici și medii (cum este, de exemplu, în cazul unei băi de serviciu dintr-un apartament). Însă, ele pot fi utilizate în orice fel de baie pentru a organiza anumite produse – periuțe de dinți, pastă de dinți, geluri de duș, șampoane, bureți, hârtia igienică, etc. Poți găsi diferite tipuri de suporturi, potrivite pentru organizarea a numeroase articole de baie. Cel mai important este să ții cont de designul încăperii, și să te asiguri că suporturile alese sunt atât practice și utile, cât și simplu de integrat în amenajarea pe care vrei să o realizezi. 

  • Cuiere și bare pentru depozitare

Cuierele și barele sunt ideale pentru depozitarea prosoapelor și a halatelor. Acestea pot fi individuale sau pot fi integrate într-un mobilier de baie, echipat cu rafturi și alte soluții de organizare. O baie modernă și elegantă nu trebuie să fie aglomerată – așadar, nu face exces și cumpără doar articole care să fie cu adevărat folositoare pentru cei care vor vizita hotelul tău.accesoriile pentru baie – iată 3 tipuri de articole care nu trebuie să lipsească dintr-o baie de hotel

În concluzie, accesoriile sunt amănunte semnificative, care contează! Tot ce trebuie să faci este să le incluzi în planul tău de amenajare și să gândești designul final în cel mai mic detaliu! Cu siguranță vei găsi exact modelele de care ai nevoie pentru a crea un cadru stilat și rafinat. Optează pentru materiale de calitate, care să fie rezistente și atractive din punct de vedere vizual!

Ultima oră

Comentariul meu