O tânără de 22 de ani s-a căsătorit cu un pumnal - Ce a împins-o să facă acest gest
Sursa Foto - Pixabay

O tânără de 22 de ani din Bali s-a căsătorit cu un pumnal. Gestul l-a făcut în cadrul unei ceremonii hinduse care a ajutat-o să treacă peste umilința pe care i-a adus-o fostul ei după ce a părăsit-o înainte de nuntă.

Astfel, Ni Putu Melina, o tânără de 22 de ani și însărcinată, s-a căsătorit cu un pumnal keris, ca parte a unui obicei hindus, conform Mirror, preluat de știrileprotv.ro.

Familia mirelui s-a răzgândit și nu l-a mai lăsat pe acesta să vină la nunta, programată pe12 ianuarie. Totuși, mirele și-a declarat dragostea pentru fată și a propus să fugă împreună. Însă, familia fetei a preferat să pună în practică ritualul.

Se crede că pumnalul respectiv care reprezintă bărbăția poate acționa ca un înlocuitor pentru un mire daca acesta nu poate participa la ceremonie din diverse cauze, inclusiv deces.

Familia fetei a susținut că ceremonia trebuie ținută pentru a se asigura că bebelușul nu este considerat unul nelegitim. Dar chiar și în ciuda ceremoniei, în acte o să apară că este o mamă singură, fata nefiind căsătorită în mod legal.

Ultima oră

Comentariul meu