UPDATE: Accident între o mașină și un TIR încărcat cu cartofi la Cristian - Unul dintre șoferi a decedat

Un accident rutier grav a avut loc, joi seara, pe DN1 la intrarea în Cristian. Un TIR încărcat cu cartofi și un autoturism au intrat în coliziune, iar în urma impactului șoferul mașinii a fost rănit grav.

UPDATE 2

Echipajele SMURD au efectuat manevrele de resuscitare a șoferului autoturismului, din păcate fără răspuns, acesta fiind declarat decedat.

Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu cu fractură membru inferior. Șoferul tirului a refuzat transportul la spital. UPDATE: Accident între o mașină și un TIR încărcat cu cartofi la Cristian - Unul dintre șoferi a decedat

UPDATE 1

Autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu spre Cristian și era condus de un sibian, în vârstă de 35 de ani. În mașină cu acesta se afla soția sa, în vârstă de 30 de ani.

Ansamblul TIR era condus de un timișorean în vârstă de 43 de ani, iar coliziunea între cele două autovehicule s-a produs în momentul în care acesta ar fi ieșit din curtea unei societăți comerciale în drumul național. Conducătorul ansamblului TIR a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. UPDATE: Accident între o mașină și un TIR încărcat cu cartofi la Cristian - Unul dintre șoferi a decedat

Traficul rutier este î continuare blocat, iar politiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Știrea inițială 

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 21:45, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la producerea unei accident rutier pe DN1, la intrarea în localitatea Cristian, la km. 317+600m.

Politiștii rutieri care au ajuns la fața locului au constatat că în accident sunt implicate un autoturism și un ansamblu TIR, conducătorul autoturismului fiind grav rănit. La fața locului intervin in acest moment echipajele medicale.

„Din informațiile primite de la fața locului sunt implicate 3 persoane ( 2 bărbați și 1 femeie) dintre care: un bărbat, șoferul TIR-ului, conștient primește îngrijiri medicale, o femeie conștientă primește îngrijiri medicale și un bărbat, șoferul autoturismului, se află în stop cardio respirator și se efectuează în momentul de față manevrele de resuscitare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Traficul este blocat la momentul redactării articolului.

Ultima oră

Comentariul meu