Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă

Întreaga lună ianuarie, pasionații de cumpărături se bucură de o experință de shopping completă la Promenada Sibiu. Pe lângă discounturi de până la 70% în magazinele preferate, din 15 ianuarie, utilizatorii ce au instalat aplicația  de loialitate SPOT și fac cumpărături în valoare de peste 200 de lei câștigă automat un accesoriu mush-have al sezonului, o cagulă multifuncțională de iarnă, iar prin tragere la sorți: un echipament complet de ski /snowboard. Pentru a accesa premiile trebuie doar să prezinte bonul la Info Point.

Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă

Ocazia perfectă pentru hainele clasice, atemporale la prețuri accesibile

Reducerile de iarnă sunt momentul perfect pentru a achiziționa acele elemente care vor rămâne în garderoba noastră o perioadă îndelungată de timp: de la cămașa albă, la jeanși, un pulover de cașmir sau un costum perfect pentru birou. Le găsești la magazine din Promenada Sibiu precum US Polo, Gant sau Mango la prețuri accesible de-a lungul lunii ianuarie.

În tendințe, fără efort

Fiecare pasionat de modă știe cât de important este să descopere trendurile și să le adapteze stilului propriu. Dacă mix-and-match e pasiunea ta, sigur nu trebuie să ratezi reducerile de la Reserved sau Orsay, dar și cele propuse de magazinele Zara, Stradivarius, Bershka și H&M.

Accesorii pentru o iarnă chic-călduroasă

Chiar dacă s-a lăsat așteptată, iarna își intră în drepturi, dar asta nu înseamnă că nu putem să rămâne chic. Completează-ți ținuta cu o pereche de încălțăminte confortabilă și la modă, ușor de găsit în magazinele CCC, Deichman sau Marelbo.

Cu SPOT la shopping

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion. Pe lângă participarea la tombolă și câștigarea automată a unui accesoriu indispensabil în această iarnă, fiecare sesiune de cumpărături îți va aduce puncte de loialitate. Mai mult, statutul de membru SPOT îți aduce o mulțime de extra beneficii și îți oferă posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Te așteptăm la cumpărături!

Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă Promenada Sibiu dezgheață reducerile cu discounturi de până la 70%, premii instant și o tombolă ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă

Ultima oră

Comentariul meu