ionuț biceanu vrea să promovarea în liga 1 cu fc hermannstadt

Sosit în iarnă de la Concordia Chiajna, Ionut Biceanu, vrea promovarea în prima ligă cu FC Hermannstadt.

Mai mult decât atât, mijlocașul are încredere în proiectul de la Sibiu, după ce a mai colaborat cu Dănut Coman și Marius Măldărășanu, relatează ProSport.

Mijlocașul care va împlini pe 26 februarie 28 de ani a lăsat să se înțeleagă că a semnat un contract valabil până în vară, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga 1:

”Cu siguranță îmi doresc să petrec cât mai mult timp la acest club, dar primordial pentru mine este să promovăm în Liga 1 și din vară putem discuta pe ce perioadă o să mă aflu la acest club. Sunt convins că, la finalul sezonului, vom fi una din cele două echipe promovate direct în Liga 1.”

Biceanu a jucat în Liga 1 în trei sezoane la Astra, 5 meciuri în ediția 2017-2018, 27 de partide în 2018-2019 și 11 jocuri în 2019-2020, fără să înscrie. La Concordia a ajuns în vara anului 2020 și într-un sezon și jumătate a avut 40 de meciuri (24+16) și 2 goluri. În Liga 2 a mai jucat pentru CS Mioveni, în cinci sezoane, în perioada 2012-2017.

”Am încredere în acest proiect, de asta am și ales să vin la acest club, cu siguranță, cu un grup frumos, cum am întâlnit aici, un grup unit, un grup frumos, am mai colaborat cu unii dintre ei, dar cu foarte multă calitate și cred că putem face lucruri frumoase împreună. (…) Am mai colaborat cu domnul președinte (n.a. Dănuț Coman) și cu «Mister» Măldărășanu și am luat decizia să vin la acest club”, a declarat Biceanu.

[fvplayer id=”591″]

Ultima oră

Comentariul meu