mama lui nicolae ciucă, despre acuzația de plagiat: ”dacă era să plagieze, nu ajungea șef de promoție!”
Sursa Foto - Facebook Nicolae Ionel Ciucă

După acuzațiile aduse de PressOne care susține că teza de doctorat a lui Nicolae Ciucă a fost plagiată, au urmat mai multe reacții. Printre aceste reacții, o regăsim și pe cea a mamei Premierului care spune: ”Dacă era să plagieze, nu ajungea șef de promoție!”

În exclusivitate pentru Fanatik, mama lui Nicolae Ciucă și-a exprimat punctul de vedere privind acuzațiile de plagiat aduse fiului ei, desemnat pe 25 noiembrie anul trecut premierul României.

„Eu știu așa: dacă era plagiat, nu termina șef de promoție, termina ultimul de la coadă! Nu am apucat să vorbim cu el, nu îl sun pentru că nu are timp. Când ne sună el, atunci vorbim.

„Am încredere totală că băiatul nostru nu a făcut plagiat, nu a plagiat nici o vorbă! Experiența pe care o are îi ajungea și dacă nu învăța. Doar trecând prin experiență se făcea om”, a declarat Lucia Ciucă pentru sursa citată.

În decembrie anul trecut, FANATIK a realizat un reportaj acasă la părinții lui Nicolae Ciucă. Gheorghe (78 de ani) și Lucia (74 de ani) sunt împreună de 56 de ani și au grijă de gospodăria familiei din comuna doljeană Plenița.

„Nicu al nostru a terminat primul la Academie, el a fost chiar în promoția cu numărul 100. Mereu i-a plăcut să învețe, se vedea clar că o să ajungă departe și nu vă zic asta doar pentru că e baiatul nostru”, a povestit atunci tatăl demnitarului.

„Mi-aduc aminte că abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții, că așa frumos îl lăuda diriginta pe Nicu… Profesorii vorbeau mereu frumos despre el, nu mă mai săturam să-i ascult, vă spun sincer”, a mărturisit și mama lui Nicolae Ciucă despre băiatul ei celebru.

Ultima oră

Comentariul meu