biserica de la spitalul județean, prădată de hoți - au furat cutia milei
Captură Ziua Online

Biserica din curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din municipiul Sibiu a fost prădată de hoți. Aceștia au intrat în lăcașul de cult în toiul nopții și au furat cutia milei. Polițiștii încearcă să le dea de urmă.

„La data de 17 ianuarie, in jurul orei 09,30, polițiștii sibieni au fost sesizați despre faptul că, în cursul nopții de 16/17 ianuarie, persoane necunoscute au forțat intrarea într-un lăcaș de cult din municipiul Sibiu și ar fi sustras o casetă cu bani, aproximativ 100 de lei”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii au început căutările și au găsit caseta în apropierea bisericii, constatându-se că sistemul de închidere a fost forțat și suma de bani a fost furată.

În cauza, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării persoanelor implicate și aplicării măsurilor legale în consecință. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Sursa video: Ziua Online

Ultima oră

Comentariul meu