video - tentativă de furt la un bancomat din sibiu - hoții au montat o ”pisică” pentru furat banii

Hoții de pe carduri au acționat din nou la Sibiu, dar planul le-a fost dejucat de o sibiancă. Aceasta a anunțat imediat poliția când a observat că pe un bancomat de pe Bulevardul Mihai Viteazu este instalat un sistem care a blocat eliberarea banilor extrași de pe card. Polițiștii au început o anchetă.

”Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt din bancomat, după ce prin SNUAU 112 a fost sesizat faptul că un bancomat din municipiul Sibiu ar avea montat un dispozitiv artizanal pe fanta de retragere a banilor”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

Sursa video: sibiuinfo.ro

Mai exact, la data de 16 ianuarie, în jurul orei 19:00, prin apel 112, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat faptul că în momentul în care a efectuat o operațiune de retragere a banilor dintr-un ATM amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, nefiindu-i eliberați banii a observat un dispozitiv artizanal amplasat pe fantă, aspect care ar fi putut bloca eliberarea acestora. Persoana vătămată a rămas la fața locului până la sosirea echipajului de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorului.

Ultima oră

Comentariul meu