un cercetător specializat în ozn-uri a descoperit o ”bază extraterestră pe marte”
Sursa Foto - Twitter

Un expert și pasionat de OZN-uri a descoperit o ”bază extraterestră pe Marte”. Are 25 de km lățime. Cercetătorul susține faptul că NASA o ascunde oamenilor.

Autoproclamatul expert, Scott C. Waring, este cunoscut pentru teoriile sale ciudate despre viața extraterestră și OZN-uri pe care le documentează pe blogul său, OZN Sightings Daily, potrivit știrileprotv.ro.

Dar, în timp ce site-ul său a ca fost închis, Waring a folosit Twitter pentru a împărtăși cea mai recentă teorie a conspirației cu mai multe imagini gri care evidențiază un obiect de formă dreptunghiulară pe suprafața planetei roșii.

Waring a postat pe Twitter: „Am găsit o bază de 25 km pe Marte. 25 km conform riglei de pe hartă. Locație în dreapta Sulci Gordii. NASA nu vrea să știi despre asta”.

În cadrul explicației sale, el a spus că baza se află lângă Sulci Gordii (Sulci este un termen folosit pentru brazde și creste subparalele) care ar oferi o explicație plauzibilă pentru forma pe care a observat-o.

Aceasta nu este prima observare pe care așa-zisul expert a făcut-o pe Marte. El a pretins că a văzut chipul unui extraterestru sculptat în roci pe suprafața planetei.

El crede că sculptura similară cu fețele președinților americani gravate pe Muntele Rushmore ar putea avea o vechime de până la 10.000 de ani, ceea ce ar putea fi o dovada că viața a locuit anterior pe planeta roșie.

Ultima oră

Comentariul meu