gest șocant făcut de o elevă de clasa a noua - a înjurat profesoara și a sărit pe geam după ce a luat patru la purtare
Sursa Foto - Pixabay

Gest șocant făcut de o elevă de clasa a noua din Târgu Jiu. Și-a înjurat profesoara și a sărit pe geam după ce a luat patru la purtare.

Tot mai mulţi copii recurg la gesturi extreme. O elevă de clasa a noua s-a aruncat azi de pe geamul unei şcoli din Târgu Jiu, după o ceartă cu diriginta. Alţi doi adolescenţi din Constanţa au vrut să îşi ia viaţa săptămâna trecută, din cauza notelor mici. Unul dintre ei nu a mai putut fi salvat. Psihologii spun că în pandemie depresia în rândul tinerilor e atât de răspândită încât părinţii trebuie să ia măsuri de la primele semne, potrivit observatornews.ro.

Fata de 15 ani mergea la psiholog de un an. Tânăra era supravegheată de cei de la Direcţia Copilului şi şcoala ştia că se luptă cu probleme de sănătate mintală. Azi, când diriginta i-a scăzut nota la purtare la patru, copila a explodat. Şi-a jignit profesoara şi a ameninţat că se sinucide.

Ionuț Catrina, ISJ Gorj: În clasă au venit gardianul şi directorul au continuat injuriile proferate de elevă în câteva secunde s-a urcat pe pervaz şi a sărit de la etajul unu.

Norocul ei: sala de clasă se afla la etajul unu, aşa că a scăpat fără răni grave.

Din ce în ce mai mulţi elevi se simt singuri, sunt anxioşi, furioşi sau incapabili să gestioneze tăvălugul de emoţii care îi copleşesc.

Săptămâna trecută, în Corbu, tot o elevă de 15 ani a înghiţit mai multe pastile în încercarea de a se sinucide. Adolescenta ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor, tot din cauza notelor.

Ultima oră

Comentariul meu