cele cinci reguli shopping city sibiu pentru o experiență de cumpărături perfectă în perioada reducerilor

De-a lungul lunii ianuarie, Shopping City Sibiu te așteaptă cu reduceri de până la 70%  la magazinele preferate ale familiei tale, dar și cu un premiu garantat pentru toți utilizatorii SPOT, care fac cumpărături de peste 200 de lei. Trebuie doar să vii la Info Point cu bonul și vei primi un ursuleț de pluș, un cadou perfect pentru cei mici, pentru mama, sora sau prietena ta.

Anul acesta, oferta de reduceri a centrului comercial cuprinde magazine de haine precum: Kenvelo, Lee Cooper, Reserved, Mohito și multe altele, magazinele home&deco: House, KitchenShop, Mobexpert, magazinele de cosmetice precum Sabon sau cele de accesorii: Meli Melo. cele cinci reguli shopping city sibiu pentru o experiență de cumpărături perfectă în perioada reducerilorȘi pentru că ne dorim să profiți din plin de reduceri, ți-am pregătit un mic ghid de shopping pentru o experiență de cumpărături perfectă:

  1. Pregătește alături de întreaga familie o listă cu toate cumpărăturile necesare, de la haine, la accesorii, încălțăminte, produse de curățenie sau decorațiuni, dar și cu câte un mic obiect de răsfăț. Astfel, odată ce ai ajuns în centrul comercial îți va fi ușor să navighezi printre toate ofertele și să nu uiți să achiziționezi tot ceea ce intenționai.
  2. Dacă mergi la cumpărături alături de întreaga familie, alternează magazinele vizitate. În general, cei mici se plictisesc repede și își pot pierde răbdarea, de aceea noi recomandă să alternezi: câte un magazin de interes pentru fiecare membru al familiei.
  3. Dacă vizezi magazinele de haine, alege ținute în layere (pe straturi), în special pentru cei mici. Astfel, procesul de probare a hainelor va fi mai rapid și mai ușor.
  4. Prioritiează: dacă îți dorești un articol despre care știi că are o cerere mare și că mulți oameni îl au pe lista lor de cumpărături, achiziționează-l mai întâi pe acesta pentru a te asigura că îl găsești încă pe stoc.
  5. Nu uita să-ți descarci aplicația de loialitate SPOT. Pe lângă câștigarea automată a ursulețui, fiecare sesiune de cumpărături îți va aduce puncte de loialitate, o mulțime de extra beneficii și îți oferă posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.cele cinci reguli shopping city sibiu pentru o experiență de cumpărături perfectă în perioada reducerilor

Te așteptăm la Shopping City Sibiu să descoperi toate promoțiile acestui sezon!

 

Ultima oră

Comentariul meu