postarea virală a unui medieșean - păsărelele au pus „stăpânire” pe cărucioarele unui supermarket
Sursa: Facebook/Adam Adrian

Un bărbat din Mediaș a surprins zeci de păsărele care își odihneau aripile pe cărucioarele din fața unui supermarket din municipiu. Acesta a publicat o postare pe Facebook unde a povestit cum micile necuvântătoare au reușit să pună pe pauză agitația orașului, chiar și pentru o clipă, și cum oamenii, la început grăbiți, au stat minute în șir să le admire.

Postarea medieșeanului a devenit în scurt timp virală, povestea lui fiind apreciată de mii de persoane din toată țara. Acesta le-a povestit prietenilor săi de pe Facebook cum a reușit să surprindă bunătatea și sensibilitatea oamenilor.

În fața unui magazin din municipiu, pe cărucioarele de la intrare, mai mult păsărele s-au așezat. Toate au ajuns să fie admirate de clienții veniți la cumpărături. Bărbatul povestește că nimeni nu a încercat să le alunge și, din contră, toți oamenii le-au privit, în liniște, pentru a nu le speria.

„Azi n-am putut să iau coș să nu le deranjez. M-am pus acolo câteva minute și n-am lăsat pe nimeni să ia coș, să nu le deranjeze, că unele dormeau. Mânce-le tata gura lor! Mai venea câte un domn sau o doamnă:

-Faceți vă rog loc să iau coș! dar când vedeau păsărelele făceau dintr-o dată liniște…

-Doamne, ce dulci sunt!

-Vai, ce minunate sunt! Și uite că nu se sperie, nu zboară…

Apoi opreau ei pe alții care doreau coș:

-Sssst!!! Sunt niște păsărele… haideți să vedeți ce dulci sunt. Nu vrem să le speriem…

La un moment dat eram vreo 12-13 persoane care priveam, zâmbind, păsărelele. Nimeni nu se mai grăbea să ia coș și să fugă la cumpărături. Toți făceau liniște, priveau și zâmbeau. Se bucurau ca niște copii. Oamenii sunt buni, sunt sensibili, sunt minunați. Fiecare are în el o sensibilitate aparte, are iubire… bucurie, frumos… doar că în goana asta nebună și în stresul ăsta cotidian uită… Uităm”, a scris bărbatul pe Facebook.

Postarea acestuia a fost apreciată de peste 3.000 de persoane și a adunat sute de distribuiri și comentarii în doar două zile.

Sursa: Facebook/Adam Adrian

Ultima oră

Comentariul meu