eugen iordănescu predă conducerea camerei de comerț sibiu lui octavian isăilă

Camera de Comerț din Sibiu are un nou director. Octavian Isăilă preia atribuțiile lui Eugen Iordănescu și le va îndeplini din funcția de director interimar. Iordănescu este cercetat într-un dosar penal pentru trafic de influență, dare de mită și delapidare.

[fvplayer id=”567″]

”D-l Eugen Iordanescu transferă Presedintelui interimar atributiile executive detinute in baza statutului și a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuții pana la revenirea în activitate, necesare pentru derularea normala a activității camerei. Simultan domnul Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal pentru perioada pe care are dreptul conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerț. Astfel Președintele interimar, Octavian Isăilă, preia locul Directorului General în Consiliul Director având deplina libertate de decizie și exercițiu, simultan cu atribuțiile suplimentare de reprezentare legala transferate, care includ creanța deținuta de către Cameră. Înțelegem ca d-l director a obținut acordul autorităților sa ia legătură cu Camera pentru aceste demersuri”, transmit reprezentanții Camerei de Comerț Sibiu. 

VEZI AICI TOTUL DESPRE CAZUL EUGEN IORDĂNESCU 

Eugen Iordănescu a intrat în atenția procurorilor în luna decembrie atunci când a fost reținut pentru 24 de ore în urma unor percheziții. Acesta este acuzat de trafic de influență, dare de mită și delapidare.

Ultima oră

Comentariul meu