VIDEO FOTO - Sibianul milionar la 26 de ani - Vlad Stoica s-a îmbogățit din cryptomonede și are un bolid de peste 250.000 euro

Un stil de viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze s-a transformat în realitate pentru un tânăr din Sibiu. Acum vrea să împărtășească și altora experiența sa.

Pasiunea lui Vlad pentru afaceri a început în adolescență când și-a dorit- pentru prima oară- să cheltuiască din banii lui, nu din cei ai părinților… Hotărât să reușească- a căutat rețeta succesului pe Google:

Vlad Stoica, investitor: „Am căutat prima dată pe Google cum să faci bani online. De acolo fast forward mulți ani în care mă avut foarte multe eșecuri, am încercat multe moduri de a face bani online, după care pe la 19 ani am aflat de investiții. Atunci am început să investesc, am început cu cryptomonedele”, transmite Kanal D.

Rețeta succesului

Ulterior, a început să joace la bursă și să investească în imobiliare, domenii care n-au nimic de-a face cu ce studia la Academia de Poliție. Dorința de-a fi cât mai bun l-a condus pe ambele drumuri…

până la un punct- când s-a hotărât că vrea să se dedice total carierei de antreprenor.

Vlad Stoica, investitor:  „Trebuie să fii autodidact în viață pentru că sistemul educațional nu-ți oferă forțe multe. Îți da o bază, dar dacă vrei să faci ceva notabil în viață trebuie să te educi singur… Trebuie să mergi pe internet, pe Youtube, trăim într-o eră în care la un click ai orice informație.

Ceea ce mi se pare mie că m-a ajutat forțe mult a fost faptul că am muncit mult și am avut multă perseverență. Nu am un talent anume, nu sunt mai deștept decât media oamenilor, m-a ajutat că am muncit mult și am avut o perioadă în academie în care dormeam două-trei ore pe noapte vreo șase luni a fost super hard core și-n perioada aia am evoluat foarte mult.”

Primul milion l-a făcut după zece ani de munca și încercări… Așa că acum se bucură de vacanțe în locuri exotice, mașini de lux și proprietăți.

Vlad Stoica, investitor:    „Mi se pare că trăiesc viața pe care mi-am dorit-o de mult timp. Sunt liber să-mi fac programul cum vreau eu. Nu am un stress financiar, am ajuns să fac ceea ce-mi place, asta mi se pare că e cel mai important.”

De-a lungul timpului a lucrat chiar și din Bali sau Thailanda. În spatele traiului de invidiat există însă și multă chibzuială:

Vlad Stoica, investitor:  „Nu sunt în extremă în care cheltui non stop o grămadă de bani și atunci încerc să păstrez o medie, încerc să am un echilibru, încerc să-mi fac… micile plăceri. Micile plăceri, dar totuși să fiu cumpătat, că mare parte din veniturile pe care le am le investesc. ”

S-a recompensat cu un Lamborghini de 250.000 de euro

Ultima plăcere pe care și-a permis-o a fost un Lamborghini Huracan al cărui preț de listă concurează cu cel al unui penthouse în oricare mare capitală a Europei.

Vlad Stoica, investitor:  „În timpul meu liber am și anumite pasiuni care mă relaxează printre care și condusul de mașini sau jucării, cum e jucăria asta. Da, pe lângă muncă, care e necesară și disciplină, am și mult timp liber în care mă relaxez, mă distrez cu prietenii. Ieșim la plimbări.”

Chiar dacă a atins succesul nu se oprește din muncă și studiu. Tânărul investitor vrea să-și dezvolte o carieră în domeniul financiar și să le împărtășească și celoralti experiență și strategiile sale.

YouTube video

VIDEO FOTO - Sibianul milionar la 26 de ani - Vlad Stoica s-a îmbogățit din cryptomonede și are un bolid de peste 250.000 euro VIDEO FOTO - Sibianul milionar la 26 de ani - Vlad Stoica s-a îmbogățit din cryptomonede și are un bolid de peste 250.000 euro VIDEO FOTO - Sibianul milionar la 26 de ani - Vlad Stoica s-a îmbogățit din cryptomonede și are un bolid de peste 250.000 euro

Ultima oră

Comentariul meu