vâlcean prins în fapt de polițiști când a depășit un tir la tălmaciu – nu avea nici permis de conducere
FOTO: arhivă

Un bărbat din județul Vâlcea, aflat la volanul unui microbuz de marfă, a fost prins de polițiștii sibieni la Tălmaciu în timp de depășea un TIR pe linie continuă. Oamenii legii l-au oprit și au depistat că acesta nu avea nici permis de conducere.

„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 04,30, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, polițiștii rutieri au observat un microbuz transport marfă al cărui conducător auto, circulând pe direcția Vâlcea – Sibiu, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire a unui ansamblu tir, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă cele două sensuri de deplasare. După oprirea autoutilitarei, s-a constat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Vâlcea, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Drumuri Naționale și Europene, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu