O persoană a fost surprinsă de o avalanșă în munții Făgărașului. Salvamontiștii sibieni au plecat în căutarea ei, iar intervenția va dura cel puțin 10 ore, date fiind condițiile actuale.

Update

“Ca urmare a unei avalanșe produsă in după amiaza zilei de ieri în Munții Făgăraș ( Zona Acele Cleopatrei), in care au fost surprinse 2 persoane din care una rănită un echipaj SMURD din cadru ISU Sibiu se deplasează spre Valea Porumbacului pentru preluarea unei persoane de sex feminin, de cca 26 de ani cu fractură membru inferior stâng și entorsă membru inferior drept, de la echipajul Salvamont Sibiu în vederea acordării asistenței medicale și transportului în siguranță la spital”, transmite ISU Sibiu.

Știrea inițială 

Salvamontiștii sibieni au pornit într-o intervenție care va dura multe ore. Aceștia caută o persoană care a fost surprinsă de o avalanșă în zona Serbota din munții Făgărașului.

„O victimă cu fracturi membre inferioare. Nu cunoaștem identitatea sau vârsta. O sa fim în zonă fără semnal. Intervenția va dura cel puțin 10 ore. Vom reveni cu detalii când vom avea mai multe informații, atunci când vom ajunge în zona cu semnal”, a transmis Dan Popescu, șeful Salvamont Sibiu.

Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu