Locatari evacuați dintr-un bloc de pe Șoseaua Alba Iulia - A izbucnit un incendiu la subsol
foto: arhivă

Pompierii sibieni au intervenit joi dimineața pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, acolo unde mai mulți cetățeni au fost evacuați dintr-un bloc. Aceștia au sunat la 112 și au anunțat că a iese fum dens  din subsol, semn că a izbucnit un incendiu.

UPDATE

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate în subsolul blocului mai multe materiale textile care ardeau mocnit. „Au fost aerisite casa scării și subsolul iar locatarii evacuați au revenit în siguranță în apartamente”, informează ISU Sibiu.

Știrea inițială 

„Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 referitor la degajarea de fum pe scara unui bloc din municipiul Sibiu, Șoseaua Alba-Iulia, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere dintre care o autoscară precum și un echipaj SMURD”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La sosirea forțelor s-a efectuat recunoașterea în vederea identificării sursei de degajare a fumului. S-a constatat că degajarea de fum provine din subsolul blocului.

În mod preventiv s-a dispus evacuarea locatarilor din scara blocului, aproximativ șapte persoane, care nu necesită îngrijiri medicale.

Ultima oră

Comentariul meu