update foto: tir răsturnat pe autostradă la miercurea sibiului - șoferul a decedat

Șoferul unui camion a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe mijlocul autostrăzii A1 în zona localității Miercurea Sibiului. Acesta este rănit.

Update 2

Din păcate, șoferul tirului a decedat la scurt timp la spital. MAI MULTE DETALII AICI.

Update 1

Șoferul, un bărbat de 47 de ani din Ocna Sibiului, s-a aflat în stop cardio respirator. Echipajele SMURD i-au efectuat manevrele de resuscitare. Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat în stare în stare de inconștiență la UPU Sibiu, policontuzionat.

Știrea inițială

update foto: tir răsturnat pe autostradă la miercurea sibiului - șoferul a decedat

Polițiștii sibieni anunță că pe autostrada A1, în zona localității Miercurea Sibiului, șoferul unui camion condus pe direcția Sibiu – Sebeș a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în zona mediană a autostrăzii. Conducătorul este rănit.

„Forțe alocate: 3 echipaje SMURD dintre care un echipaj cu medic, un echipaj de pompieri și un echipaj descarcerare. O persoană (șoferul) a fost descarcerată și predată echipajelor SMURD în stare de inconștiență”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. update foto: tir răsturnat pe autostradă la miercurea sibiului - șoferul a decedat

Traficul se desfășoară îngreunat, pe ambele direcții.

 

Ultima oră

Comentariul meu