strada bruxelles, extinsă și asfaltată - face legătura între magnolia și șoseaua alba iulia, via strada varșovia

Modernizarea și extinderea străzii Bruxelles va facilita legătura dintre Calea Șurii Mici și dezvoltările imobiliare din zona de Vest a orașului. Primăria a elaborat Planul Urbanistic Zonal, iar pentru îmbunătățirea acestuia sibienii sunt invitați să își spună părerea sau să aducă completări utile.

[fvplayer id=”555″]

Extinderea străzii Bruxelles va fac legătura cu zona Vest prin străzile Varșovia și Turda. Realizarea acestui drum va facilita dezvoltarea urbană pe terenurile adiacente străzii.

Partea carosabilă trebuie repoziționată din cauză că trece peste canale de desecare ANIF, iar la momentul stabilirii traseului nu s-a ținut cont de limitele existente ale proprietăților private adiacente și de proprietatea efectivă a domeniului privat al municipiului Sibiu.

Propunerea vizează reconfigurarea traseului drumului stabilit prin PUG și extinderea acestei străzi până la joncțiunea cu Calea Șurii Mici păstrând o parte carosabilă de 7 metri, configurarea unei piste duble de biciclete și de configurare a unor circulații pietonale și spații verzi acolo unde este posibil.

Zona reglementată are 22,507 metri pătrați și este delimitată la sud de strada Turda, la est și la vest de proprietăți private, la nord de Calea Șurii Mici la care se va conecta.

strada bruxelles, extinsă și asfaltată - face legătura între magnolia și șoseaua alba iulia, via strada varșovia

Sibienii care doresc să facă propuneri le pot trimite pe e-mail pms@sibiu.ro sau pe adresa Primăriei Sibiu, str. Brukenthal nr. 2.

 

Ultima oră

Comentariul meu