șeful de post din poiana sibiului, suspendat din funcție după acuzațiile de trafic de influență

Șeful de post din Poiana Sibiului, acuzat de trafic de influență, conducere sub influența alcoolului și efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, a fost suspendat din funcție. Acesta nu se poate întoarce la muncă.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, Tiberiu Ivancea, a emis o dispoziție, imediat după aducerea la audieri a polițistului corupt angajat la această instituție, prin care l-a suspendat din funcție.

„La data de 10 ianuarie 2022, prin dispoziție emisă de șeful Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, s-a dispus suspendarea polițistului în cauză, ca urmare a ordonanței emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, la aceeași dată”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Percheziții la Sibiu și Jina – Polițist corupt reținut după ce a luat mită 6.000 de lei, a condus beat și a făcut accident

Vă reamintim că, în cursul zilei de luni, au avut loc mai multe percheziții domiciliare pe raza Municipiului Sibiu și în localitatea Jina. Trei persoane au fost reținute atunci într-un amplu dosar de trafic de influență, complicitate la trafic de influență, conducere fără permis, șantaj și favorizarea făptuitorului. Luni au fost audiați șeful de post din Poiana Sibiului, Ș.G.V. și cei doi complici ai săi, B.I.O. și F.I.M.

Șeful de post din Poiana Sibiului, care acum a fost suspendat din funcție, nu ajunge pentru prima dată în fața procurorilor, el fiind acuzat în urmă cu nici un an de tortură, lipsire de libertate și abuz în serviciu. Pe atunci, polițistul a scăpat ușor, fiind lăsat în libertate și putând chiar să meargă și la muncă. (MAI MULTE DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu