reacția lui eugen iordănescu despre acuzațiile de trafic de influență - ce spune directorul camerei de comerț din sibiu
FOTO arhivă

La începutul lunii decembrie Eugen Iordănescu, directorul Camerei de Comerț Sibiu, era reținut pentru 24 de ore. Procurorii l-au acuzat de dare de mită, delapidare, trafic de influență. Judecătorii nu au considerat necesar să îl aresteze pentru 30 de zile, dar l-au pus sub control judiciar. Măsura a fost contestată la Curtea de Apel Alba atât de procurori cât și de Iordănescu, iar în final acestuia i-au fost restrânse măsurile restrictive.

CITEȘTE AICI CARE SUNT ACUZAȚIILE ADUSE DE PROCURORI ȘI CE AU GĂSIT LA DESCINDERI 

În tot acest timp Eugen Iordănescu nu a oferit declarații legate de urmărirea sa penală și de dosarul în care este implicat. A vorbit totuși cu Ora de Sibiu, când a făcut prima declarație după reținerea sa.

VEZI AICI CE A DECLARAT IORDĂNESCU ÎN 15 DECEMBRIE 

Eugen Iordănescu a contestat la Curtea de Apel Alba decizia judecătorilor sibieni de a-l plasa sub control judiciar.

AFLĂ DE AICI CE I S-A INTERZIS DE CĂTRE MAGISTRAȚII SIBIENI 

Judecătorii Curții au fost ceva mai îngăduitori. Au menținut controlul judiciar, dar lucrurile interzise au fost mai puține. AFLĂ DE AICI DECIZIA DE LA ALBA 

În continuare, în tot acest timp, Eugen Iordănescu nu a făcut declarații referitoare la situația sa. Dar, din nou, a menționat pentru Ora de Sibiu că ”Nu am niciun punct de vedere. Atunci când o să îl am o să îl fac public”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu