foto: mai mulți copii de la centrul de plasament „gulliver” au primit biciclete cadou

O mulțime de copii de la Centrul de Plasament „Gulliver” din Sibiu au început anul bucuroși iar asta fiindcă, în luna decembrie, au primit darurile pe care și le-au dorit de la Moș Crăciun. Câțiva dintre ei au vrut să aibă o bicicletă, iar dorința li s-a împlinit. 

Copiii de la Centrul de Plasament „Gulliver” din municipiul Sibiu au trimis, înainte de Crăciun, scrisori moșului. Cu ajutorul Rotaract Club Sibiu, dorințele lor au devenit realitate. Mulți dintre ei și-au dorit să aibă o bicicletă, astfel că, în urma proiectului „O Cană de Fericire” a fost posibilă achiziționarea lor. foto: mai mulți copii de la centrul de plasament „gulliver” au primit biciclete cadou

„Cu ocazia Crăciunului, ROTARACT Club Sibiu a hotărât să aducă o bucurie în sufletul copiilor de la Centrul de Plasament ‘Gulliver’ din Sibiu. Astfel, am selectat scrisorile lor către Moș Crăciun și aflând că dorința multora dintre ei este să primească o bicicletă, am achiziționat 13 biciclete de diferite mărimi astfel încât toți copiii să se poată bucura de ele”, spun reprezentanții Rotaract Club Sibiu.

Bicicletele, în valoare de 13.000 de lei, au fost dăruite copiilor cu câteva zile înainte de Crăciun, în cadrul unui eveniment organizat în Șura Mare.  foto: mai mulți copii de la centrul de plasament „gulliver” au primit biciclete cadou

„De fiecare dată când reușim să ne întâlnim cu copiii de la Gulliver și să le facem câte o surpriză rămânem înduioșați de bucuria lor sinceră, iar asta ne face să ne dorim să organizăm și mai multe proiecte pentru a-i putea sprijini cât mai mult”, spune Mihai Rusu, purtătorul de cuvânt al Asociației ROTARACT Club Sibiu.

În viitor vor mai urma și alte achiziții care se vor îndrepta către Centrul „Gulliver” pentru ca micuții de acolo să se bucure de ele. 

Ultima oră

Comentariul meu