Fostul jucător al lui FC Hermannstadt, Andrei Sîntean, dorit de mai multe cluburi din Liga 1 și din Germania

La doar 22 de ani, Andrei Sîntean, a evoluat pentru naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021.

După despărțirea de FC Hermannstadt, atacantul nu duce lipsă de oferte. Mai multe cluburi din prima ligă sunt cu ochii pe el, dar și cluburi din Germania sau Austria sunt interesate de servicile lui Sîntean.

FC Argeș, CS Mioveni și Rapid, interesate de Sîntean!

Conform ProSport, FC Argeș și CS Mioveni s-au interesat direct de Andrei Sîntean. Clubul Rapid a aflat și el că Sîntean este liber, însă nu toți oficialii echipei l-ar dori pe atacant în Giulești. Părerile oficialilor giuleșteni sunt împărțite, însă, sunt șanse foarte mari ca aceștia să nu-l contacteze pe fotbalist dacă nu se vor pune de acord.

Andrei Sîntean ar fi și în vizorul unor echipe din liga secundă a Germaniei și eșalonul al doilea din Germania.

14 meciuri a jucat Andrei Sîntean pentru Hermannstadt în acest sezon din Liga 2 și Cupa României, reușind 4 goluri și două pase decisive

Andrei Sîntean a lăsat Hermannstadt pe locul 2 în Liga 2, la șapte puncte în spatele liderului Petrolul.

Sîntean a început fotbalul la LPS Banatul, una dintre cele mai renumite școli din vestul țării. Născut pe 16 iunie 1999, la Sânnicolau Mare, Andrei Sîntean a debutat în prima ligă pe 30 septembrie 2016, în partida Politehnica Iași – ACS Poli Timișoara 0-1, echipa bănățeană fiind antrenată atunci de regretatul Ionuț Popa. S-a transferat în 2017 la Slavia Praga, iar în România a mai evoluat la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în ediția 2018-2019.

Ultima oră

Comentariul meu