cinste lor - trei paramedici și un voluntar smurd au salvat viața unui sibian inconștient căzut pe stradă

Avrămescu Bogdan, Ghiță Vlăduț, Ionescu Denisa și Anuței Elena sunt cei patru sibieni care merită toată aprecierea. Aceștia au intervenit promt la un caz medical și au dovedit că fiecare secundă contează în salvarea vieților omenești. Paramedicii și voluntarul au reușit să îl țină în viață pe un bărbat care a căzut pe stradă și a intrat în stare de inconștiență. În semn de mulțumire, aceștia au primit din partea ISU Sibiu diplome de apreciere.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a prezentat miercuri unul dintre sutele de cazuri medicale fericite unde secundele importante au fost valorificate, iar lupta cu moartea a fost câștigată. Trei paramedici și un voluntar au intervenit rapid și au acționat profesionist pentru a salva viața unui bărbat care a fost găsit căzut pe stradă. Omul se afla în stare de inconștiență atunci când echipajul Smurd a ajuns la fața locului.

„În data de 06 ianuarie, în jurul orei 12:10, un apel pe numărul de urgență 112, striga cu panică și teamă că un bărbat se află căzut și inconștient în curtea unui imobil din municipiul Sibiu. Mobilizarea a fost în cel mai scurt timp, iar primul echipaj de prim-ajutor medical specializat SMURD format din trei paramedici (plutonier Avrămescu Bogdan, plutonier Ghiță Vlăduț, sergent major Ionescu Denisa) și un voluntar SMURD (Anuței Elena) a evaluat în primele secunde victima care se afla în stop cardio respirator. Toate eforturilor salvatorilor sosiți la fața locului, s-au concentrat asupra salvării vieții persoanei în cauză, solicitând concomitent sosirea în sprijin a unui echipaj cu competențe superioare (cu medic)”, a transmis Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. cinste lor - trei paramedici și un voluntar smurd au salvat viața unui sibian inconștient căzut pe stradă

Datorită reacției prompte și a modului profesionist în care l-au resuscitat, viața bărbatului a fost salvată. Reprezentanții ISU Sibiu spun că aceste aspecte au fost evidențiate de către echipajul cu medic din cadrul SAJ Sibiu sosit în sprijin care a felicitat echipajul SMURD pentru modul exemplar de reacție și tot efortul depus.

Diplome în semn de apreciere pentru cei patru salvatori

cinste lor - trei paramedici și un voluntar smurd au salvat viața unui sibian inconștient căzut pe stradă

„În acest context, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu le-a acordat astăzi, 12 ianuarie, în semn de mulțumire și prețuire, diplome de apreciere pentru implicare, foarte buna pregătire și profesionalismul de care dau dovadă constant. Cu toții ii felicităm, le urăm mult succes și aceeași determinare în toate misiunile viitoare”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu