video: un șofer s-a răsturnat cu mașina pe șoseaua alba iulia după ce a lovit parapetul
Captură Ziua Online

Traficul a fost îngreunat, luni seara, pe Șoseaua Alba Iulia, din cauza unui autoturism care s-a răsturnat pe carosabil. Se pare că șoferul a lovit mai întâi parapetul, după care mașina a ajuns cu roțile în sus. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 22:00. Șoferul unui autoturism, condus dinspre zona centrală, pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, a intrat în parapet, după care s-a răsturnat.

„În data de 10.01.2022, în jurul orei 22:20, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență în municipiul Sibiu, Șoseaua Alba Iulia unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit parapetul de pe marginea drumului și s-a răsturnat.  La fața locului s-au mobilizat un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită grav. O adolescentă în vârstă de 16 ani a necesitat asistență medicală la fața locului fiindcă a suferit un atac de panică, având și escoriații. Aceasta nu a dorit să fie transportată la spital.

Sursa video: Ziua Online

Ultima oră

Comentariul meu