un român a făcut infarct când a văzut cât are plătit la gaze
Sursa Foto - Digi24

Facturile la gaze aduc probleme de sănătate românilor la propriu. Un bărbat din Brăila a făcut infarct atunci când a primit factura și a văzut cât are plătit la gaze.

Brăileanul și-a spus nemulțumirea printr-un mail adresat site-ului infobraila.ro.

“Vă scriu în legătură cu facturile de gaz primită ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cubi, trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a scris bărbatul.

un român a făcut infarct când a văzut cât are plătit la gaze

Sursa Foto – infobraila.ro

Acesta a mărturisit că a făcut infarct la scurt timp după ce a aflat cât trebuie să plătească la gaze. Medicii i-au salvat viața omului, însă l-au avertizat că nu trebuie să se mai supere, conform știrileprotv.ro.

“Soția mea a chemat Salvarea, că mi s-a făcut rău când văzut. Noi murim de foame în cas[ și ăștia își bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare. Noroc că m-au dus la spital și mi-au dat ceva care a dizolvat, nu ;tiu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărări. Cum să mă feresc de nenoricirea care se abate peste noi în fiecare zi?!”, a mai spus brăileanul.

Ultima oră

Comentariul meu