grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Indiferent de vremea de afara, cald sau frig, ca ninge sau e soare, te poti bucura de momente cu totul speciale alaturi de prieteni si familie, gatind impreuna in jurul gratarului cu plita tip disc OFYR. In jurul gratarului OFYR gatesti si te distrezi cu prietenii, petrecand impreuna timp de calitate indiferent de sezon.

Fiecare invitat poate deveni propriul bucatar, deoarece suprafata generoasa de gatit a gratarului pemite pregatirea preparatelor pentru mai multe persoane, intr-un timp scurt!

Pregatirea preparatelor culinare in aer liber in curtea, gradina, terasa sau balconul apartamentului poate fi relaxarea cea mai placuta, avand alaturi de tine un gratar de calitate.

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

In acest articol dorim sa iti prezentam avantajele unui astfel de gratar disc premium, ce variante de modele sunt disponibile, si de ce sa alegi un gratar OFYR!

Gratarul OFYR a fost gandit pentru a se integra in orice decor, si prezinta un spatiu pentru realizarea focului, in forma de con (realizat din otel tip corten) cu o bordura larga si plata, fapt ce constituie un avantaj deoarece dubleaza suprafata de gatit, fiind foarte eficienta! Toata caldura este emanta din centru intr-un gradient perfect fluid, astfel alimentele sunt preparate la temperaturi diverse, oferindu-va garantia ca indiferent de tipul de alimente, acestea vor fi gatite sanatos si delicios.

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa ti cont atunci cand alegi un gratar este brandul si siguranta pe care o ofera acesta. Sa stii ca sunt producatori consacrati si dedicati domeniului termic/gastro, experienta si ca au un nume pe piata, iar in cazul unei defectiuni sau necesitatea schimbarii unei piese sa stii exact unde ii gasesti. Optand pentru un brand care ofera siguranta, vei sti ca si peste 10 ani sunt tot acolo, in caz ca ai nevoie de ei! In plus beneficiezi de suport tehnic local, chiar daca producatorul are sediul intr-o alta tara. Si optand pentru un gratar OYFR vei avea parte de toate acestea!

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere, si care iti va garanta ca ai facut alegerea cea mai buna este calitatea. Marii producatori au in vedere intodeauna imbunatatirea produselor constant si inovatia, pentru ca utilizatorul sa se bucure de o experienta placuta a gatitului in aer liber. De aceea gratarul cu plita OFYR este realizat din materiale premium, precum otel special de tip corten.

In plus gratarul profesional OFYR pe langa dispozitivul de gatit, iti ofera si o varietate de accesorii (husa gratar gradina) si ustensile pentru gratar de calitate superioara liniei (perie curatat gratar, spatula), dar si o gama de mobilier exterior, transformand vatra de gatit OFYR nu doar intr-un produs, ci un concept complet in aer liber.

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Un gratar premium iti va oferi si garantie – pentru ca ai ales un produs care o sa functioneze perioade indelungate, cu o rezistenta ridicata si durabila in timp.

Modelele de gratare profesioniste sunt intodeauna insotite de instructiuni de montaj si/sau asamblare, pentru ca acesta etapa de montare sa fie rapida si facila pentru oricine!

Gratarul OFYR face parte dintr-o gama de produse premium, ce se diferentiaza de produsele standard prin modul cum este proiectat si fabricat. Atentia deosebita a detaliilor, a esteticii sau al finish-lui, facand din acesta cu adevarat un produs special si deosebit, cu un design modern si unic. In plus, iti ofera si posibilitatea de a pregati chiar pizza sau paine de casa, prin atasarea unui cuptor de pizza ca accesoriu deasupra plitei!

Scopul crearii initiale a gratarului pe lemne OFYR a fost alimentat de dorinta fondatorului de a transforma gatititul in aer liber intr-o activitate comuna si nu una solitara. Dupa aparitia acestuia pe piata, conceptul a fost imbratisat de o varietate de oameni, de la bucatarii casnici pana la profesionisti, aducand impreuna in jurul grilulul OFYR prietenii si familia, fiind un mod aventuros de a gati – deoarece pe langa gatit te bucuri si de focul din vatra, creand o ambianta unica si placuta!

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Pe langa mancarea delicioasa si sanatoasa pe care o vei gati pe grilul OFYR, adaugi si un plus de design si inovatie gradinii, terasei sau balconului tau – prin finisajele exterioare ale otelului de tip corten.

Un alt mare avantaj al gratului cu plita OFYR il reprezinta mobilitatea, astfel ii poti shimba locul din curte/gradina/terasa in functie de dorintele si nevoile tale. In plus, OFYR a creat si modelul de gratar incastrat in remorca tractabila pentru ca tu sa te bucuri cu prietenii tai si la cabana, iarba verde sau picinic de o masa delicioasa si placerea gatitului in aer liber la comun!

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Poti gati o diversitate foarte larga de retete, avand chiar si retete special adaptate produselor pe care le comercializeaza, tutoriale video dar si o sectiune intreaga pe site-ul lor cu retete.

Pe un astfel de gratar profesional ai posibilitatea sa inceri o multime de stiluri de gatit, precum: grill, coacere, prajire, afumare si poti pregati o gama larga de alimente: porc, pui, peste, curcan, vita, legume, pizza, etc.

Un gratar profesionist precum OFYR este echipat cu o suprafata anti-lipicioasa, pentru ca riscul de a arde sau a praji mancarea prea tare sa fie inexistent. Ofera o etanseitate maxima, iar locul de scurgere a grasmii incinse iti garanteaza lipsa oricarui pericol cand gatesti, deoarece resturile alimentare si excesul de ulei intra direct in foc. Iar la final singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa stergi OFYR-ul cu o carpa umeda si este gata pentru urmatoarea folosire – necesita foarte putina intretinere! Aprinderea se face cu brichete de aprins focul, afumarea carnii cu rumegus pentru afumare, iar functionarea cu busteni de lemn!

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Gratarul profesional cu plita din otel special corten este confectionat din materiale atent alese, ce prezinta rezistenta la intemperii, pentru ca tu sa poti gati in orice conditii meteo, pe ploaie sau vant, si chiar si iarna la temperaturi scazute – oferind astfel incredere si siguranta ca te vei bucura indelung de mese copioase!

Si pentru ca placerea sa fie maxima, grilul OFYR nu te solicita precum un gratar obisnuit! Inca de la primii pasi, adica pregatirea focului urmata de reglarea arderii, pana la manipularea preparatelor culinare toate acestea se realizeaza cu un efort minim! Gatirea cu un astfel de gratar profesionist nu poate fi decat confortabila, bucurandu-te de sesiunea de gatit in aer liber alaturi de prieteni.

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

Atunci cand alegi un gratar profesionist precum OFYR, intodeauna vei avea de ales din mai multe modele, dimensiuni diferite, diametre.

Iti prezentam cel mai mic membru al familiei OFYR – gratarul de masa in aer liber OFYR Tabl’O, ideal pentru o intalnire mica alaturi de prieteni sau famile. Este un produs compact, eficient si elegant, potrivit pentru mese delicioase de 2-6 persoane.

Un alt model deosebit este si OFYR classic concrete cu baza de beton, cu un design aparte avand baza negra de beton si conul cu finisaj mat rezistent la caldura.

Insa daca doriti sa mergeti pe modelul clasic atunci puteti opta pentru gratarul OFYR classic cu vatra de gatit pe lemne, fiind cea mai versatila unitate de gatit in aer liber disponibila.

OFYR classic este disponibil si in varianta cu spatiu de stocare a lemnelor, bucurandu-te de confortul suplimentar al unui spatiu pentru depozitarea lemnului, disponibil atat in culoarea otelului corten, ruginiu, dar si otel vopsit in culoarea neagra. Pentru ca OFYR este un model atat de versatil si iubit, te poti bucura de prezenta lui chiar si la evenimente mai mari, optand pentru OFYR XL 150, fiind ideal pentru ca 2 bucatari sa gateasca in acelasi timp si sa serveasca pana la 150 de persoane. In final, iti prezentam OFYR cu masa de lucru, o unitate all-in-one, ce combina functionalitatea si stilul perfect printr-un design elegant, simplu si compact!

grătarul ofyr aduce prietenii impreuna la gatitul in aer liber, chiar si iarna!

OFYR poate fi ceea ce ai nevoie, tu trebuie doar sa alegi modelul cel mai potrivit tie!

In concluzie, am putea spune ca OFYR poate fi privit ca redefinirea gatitului in aer liber, deoarece atractia acestora consta in simplitatea si longevitatea materialelor folosite pentru realizarea acestuia. Iar prin designul circular unic invita prietenii sa gateasca impreuna cu tine, transformand fiecare masa intr-o ocazie memorabila. Pentru ca pe langa gatitul simplu si verastibil, te veii bucura si de timpul petrecut cu prietenii, fiecare devenind propriul bucatar, avand prilejul de a invata si a deveni tot mai bun in arta gatitului in aer liber.

Intreaga gama de gratare OFYR Romania este disponibila in magazinul online al celor de la PEFOC.RO, ce va asigura transport gratuit si consultanta pentru orice nelamurire, sfaturi si promotii ocazionale!

Ultima oră

Comentariul meu