concurs de recitare de poezie, cu ocazia zilei lui mihai eminescu la sibiu

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și a lui Mihai Eminescu, poetul prin excelență al neamului nostru, Organizația Tinerilor din Sibiu organizează câteva activități prin care încarcă să pună în lumină cultura neamului nostru, puternic înrădăcinată în sufletul poetului.

În perioada 7 – 14 ianuarie OTS va organiza concursul de recitare de poezie „Flori pentru Eminescu” care va fi premiat în 15 ianuarie.

Regulamentul concursului este următorul: filmați un scurt video (filmarea trebuie să fie în format landscape), de maximum 3 minute, în care recitați o poezie scrisă de Mihai Eminescu. Se punctează dicția, atitudinea, ținuta, dar și mediul în care v-ați filmat.

Filmările vor fi trimise la adresa de email: ots.sibiu@gmail.com, până pe 14 ianuarie, ora 18:00, însoțite de numele și prenumele participantului. Acestea vor fi jurizate de către conf. univ. dr. Florin Coșuleț, prodecan al Facultății de “Litere și Arte” a Universității
„Lucian Blaga” din Sibiu și actor al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu.

Limita de vârstă pentru participare este de 14-35 ani.

Câștigătorul va primi 2 volume de poezii ale lui Mihai Eminescu, tipărite de Fundația Națională pentru Știință și Artă și îngrijite de Academia Română.

Ultima oră

Comentariul meu