un sibian a bușit o mașină parcată și a fugit - apoi a intrat într-un stâlp
foto arhivă

Un bărbat din satul Nou a produs un accident pe strada Peștilor din localitate și, fără să-i pese de pagubele materiale create, a fugit de la fața locului. N-a ajuns foarte departe, căci, la câțiva metri mai încolo, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat cu mașina într-un stâlp. Polițiștii au constatat că omul nu avea permis și era băut.

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19,30, pe raza localității Nou, comuna Roșia, un localnic în vârstă de 38 de ani a condus un autoturism pe strada Peștilor, a efectuat manevra de mers înapoi și a acroșat un autoturism parcat, în urma evenimentului rezultând numai pagube materiale. Dorind să părăsească locul producerii tamponării, conducătorul auto a parcurs o distanță de câteva zeci de metri, a virat brusc stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Impactul a dus la vătămarea corporală a pasagerului din dreapta, un localnic în vârstă de 20 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a rezultat faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu