sibian oprit pentru viteză în prahova, prins fără permis la volan - mai avea alte trei dosare penale
FOTO IPJ Sibiu

Un sibian a fost oprit pentru viteză în Prahova. Surpriza și mai mare pentru polițiști a fost faptul că acesta nu avea nici permis de conducere. Mai mult de atât, acesta mai avea și alte trei dosare penale.

Un şofer din Sibiu oprit pentru viteză mare, la Blejoi, figura ca având 3 dosare penale doar anul trecut pentru că a fost depistat la volanul unei maşini deşi avea permisul suspendat, scrie Prahovaeconomica.

În jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Rutier Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Blejoi au oprit pentru control un autoturism, care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 95km/h. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Sibiu, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta figurează cu urmatoarele mențiuni: la datele de 23 martie 2021, 30 martie 2021 și 6 mai 2021 i-au fost întocmite dosare penale pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Ultima oră

Comentariul meu