hainele sport, principalele aliate pentru rezoluții atinse cu succes

Fiecare nou început de an vine cu set de rezoluții, mici schimbări în stilul de viață pe care fiecare dintre noi vrea să le implementeze, de la cele pe care le putem păstra în fiecare zi precum o dietă mai bogată în fructe și legume, la cele importante și decisive, precum a renunța la un obicei nesănătos sau a face o schimbare în carieră și până la cele legate de sport. Fie că ne dorim să reluăm un sport pe care l-am practicat și anul anterior, fie că ne dorim să încercăm ceva nou, rezoluțiile din această categorie sunt cel mai greu de păstrat.

Lăsăm pe mâine, pe luni, pe săptămâna viitoare, iar de cele mai multe ori, renunțăm la acest obiectiv sau îl amânăm pentru încă un an. Se spune că cea mai bună ecuație a sportului este să ai un plan realist, să începi cu pași mici, dar cu determinare. Iar noi, Shopping City Sibiu, mai adăugăm un element: un outfit sport confortabil, care îți va permite să execuți orice mișcare cu ușurință, dar și să te simți bine în pielea ta și să îi motivezi pe cei dragi.

Confort, siguranță și fashion pe pârtia de ski pentru întreaga familie

Regula numărul unul pentru un outfit adecvat pe pârtia de ski, atât pentru pasionați, cât și pentru începători  este aceea de a alege haine în straturi, din materiale de calitate care să ofere respirabilitate optimă, dar și rezistență la apă și la vânt. Dacă pe lista ta de rezoluții se numără și sporturile montane, Hervis este locul în care vei găsi ceea ce ai nevoie de la accesorii, la încățăminte și echipamente de calitate. Mai mult, pentru siguranța ta dar și a tututor celor dragi, poți achiziționa și sistemul de siguranță RECCO, o plăcuță reflectoare atașată echipamentului sportiv și de un dispozitiv de localizare utilizat de salvamontiști.hainele sport, principalele aliate pentru rezoluții atinse cu succes

Sporturi de sală pentru cei mici și mari

Dacă frigul nu este prietenul tău, îți recomandăm sporturile de sală. Poți alege dintre cele mai diverse, pentru întreaga familie: de la cele clasice precum baschet, tenis de masă, badminton, la cele mai nișate: escalada indoor sau squash. Aveți nevoie doar de echipamente confortabile, colorate și accesibile. Le găsești la Sportisimo, indiferent de ce sporturi alegeți să practicați.

Sporturi pentru trup și minte

Atunci când vrem să ne armonizăm corpul cu mintea, după o zi extenuantă la birou sau pentru un weekend liniștit, pilates și yoga sunt cea mai bună alegere. Pune-ți pe lista de cumpărături un echipament confortabil și o saltea specializată cu mesaje motivaționale de la Decathlon, dă drumul unui playlist cu muzică relaxantă, urmează sfaturile antrenorului și bucură-te de o rezoluție îndeplinită.

Plimbări extinse în oraș

În cunoscuta carte „Frantuzoaicele nu se îngrașă”, autoarea, o pariziancă veritabilă, ne împărtășește faptul că pentru a slăbi sau a se menține sănătoase, femeile de acolo nu practică neapărat un sport, ci merg foarte mult pe jos, urcă și coboară scările și în general sunt mereu active. La serviciu, la cumpărături, la întâlnirea cu prietenii. Dacă rezoluția ta este doar să faci mișcare, folosește orașul drept scena ta, alege un outfit sport confortabil și invită-i pe cei dragi la o plimbare lungă. Oprește-te la Various Brands și la Sizeer pentru pantofi sport iconici de care nu te vei despărți întreaga iarnă.

Nu îți face griji, chiar și cei mai determinați dintre noi își pierd uneori energia. E nevoie doar să îți dai puțin timp, să îți resetezi prioritățile și să te întorci la sport. În pauzele bine meritate te așteptăm la Sibiu Shopping City pentru o experiență completă de cumpărături pentru tine și pentru familita ta. Și nu uita, cu aplicația de fidelitate SPOT, ai parte de beneficii și surprize la fiecare achiziție.

 

Ultima oră

Comentariul meu