chef cu douăzeci de invitați la gura râului - amendă usturătoare de la polițiști
FOTO: arhivă

Distracția unor persoane care s-au adunat la un chef în Gura Râului a fost întreruptă de polițiștii sibieni. Aceștia au aplicat o amendă usturătoare organizatorului deoarece, în această perioadă, petrecerile sunt interzise.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

„În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare”, spun reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În urma controalelor, polițiștii au găsit douăzeci de persoane care petreceau în Gura Râului. Oamenii legii au întrerupt petrecerea și au aplicat o sancțiune în valoare de 3.000 de lei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. unde scrie că nu e voie sa dai chef? in baza cărei ordonanțe s-au dat amenzi..? știrea e incompletă și dezarmează multi antreprenori ce au cabane sau chiar oameni vaccinați ce vor sa se întâlnească la o cabana.. va rog sa furnizați sursa și date mai exacte. mulțumesc.