video – lamborghini sființit de un preot la sibiu – ”este o rugăciune specială”

Un video postat de un tânăr din Sibiu, face înconjurul internetului. Sibianul Liviu Muntenuș, a chemat un preot din oraș, ca să îi sființească bolidul. Preotul spune că nu e nimic special și că nu e prima dată când face așa ceva.

Preotul care a fost chemat de un tânăr din Sibiu să-i sfinţească de Bobotează o maşină marca Lamborghini a explicat că mulţi şoferi îi cer acest lucru pentru a se feri de accidente rutiere.

„Eu când merg la Bobotează, omul mă roagă ca să-i sfinţesc şi maşina sau îmi zice că şi-a cumpărat o maşină nouă şi mă întreabă dacă pot să o sfinţesc. Este o rugăciune specială”, a declarat, pentru AGERPRES, preotul Ciprian Creangă.

Părintele Ciprian Creangă a spus că mulţi şoferi apelează la ajutorul preoţilor să le sfinţească maşinile, ca să nu fie victimele vreunui accident rutier.

YouTube video

Există chiar o „Rugăciune de binecuvântare a maşinii”, în care se precizează la un moment dat următoarele: „Şi luând preotul apa sfinţită, stropeşte cu ea maşina zicând: Se binecuvintează maşina aceasta prin stropire cu apă sfinţită, în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin”, potrivit preotului Ciprian Creangă.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Parca ar fi ziarul Scanteia de pe vremea impuscatului. De fapt, progresiti sau comunisti este tot acelasi lucru. Sunt sinonime. Ambele impotriva credintei, ambele pentru dictatura si impotriva oamenilor.

    Ziaristi USR-isti de doi bani, scriu articole de doi bani pentru a lua fonduri de la Soros sau Open Society. Satanisti care urasc si batjocoresc orice tine de credinta, traditii, istorie. Vor o societate in care omul NOU, spalat pe creier, imbecilizat de sistemul de educatie progresist, va fi noul normal. O lume nebuna.