protest anti-vaccin pentru djokovic la sibiu - ”dacă cu el se poartă așa că are milioane, noi suntem cobai?”

De ceva vreme duminica este ziua în care la Sibiu, în Piața Mare, se organizează un protest anti vaccin și anti restricții. Acum, odată cu cazul Djokovic s-a ivit o nouă oportunitate pentru a ieși în stradă. Duminică, de la ora 16, în Piața Mare, se va striga ”Și eu sunt Novak Djokovic”.

Protestul este organizat de Doru Apostu, cunoscut pentru astfel de activități. ”Vom protesta față de atitudinea autorităților față de noi. L-am luat pe Djokovic drept exemplu, pentru că, dacă cu el se comportă așa, care a donat milioane pentru lupta anti covid, și e tratat ca un gunoi, despre noi ceilalți ce să mai zicem? Așa că ieșim să ne spunem părerea. Dacă singura modalitate prin care vom trăi este un cod QR, atunci toți suntem Djokovic”, spune Doru Apostu.

Organizatorul spune că nu contează dacă la protest vor veni 10, 100 sau 1000 de persoane, important este că se aude o voce care își susține părerile.

Protestul va avea loc între orele 16 și 19 în Piața Mare. Dacă numărul participanților va fi între 500 și 1000 se va pleca în marș pe străzile din oraș.

 

Ultima oră

Comentariul meu