doliu în învățământul sibian - a murit directorul școlii din bârghiș - „ne părăsește un suflet de aur”
Sursa: Facebook

Este doliu în învățământul sibian. Celina Eugenia Toader, directorul Școlii Gimnaziale Bârghiș, a decedat la vârsta de 39 de ani. Colegii ei îi transmit ultimele gânduri pe rețelele de socializare.

Celina Eugenia Toader s-a aflat la conducerea școlii din Bârghiș în ultimii aproape zece ani. A fost un director apreciat atât de colegii dascăli, cât și de elevii care au învățat de aici. Vestea că a decedat a venit ca un trăsnet.

Alexandru Dumbravă, viceprimarul Sibiului și fost inspector școlar general, are doar cuvinte de laudă despre directorul Celina Toader, despre care spune că a fost un dascăl și un manager de excepție.

„Nici nu știu ce să spun…… din când în când, ne auzeam la telefon. Acum, la telefon, dragă Celina, nu vrei să mai răspunzi. Îmi plâng ochii și sufletul căci tu, prieten drag și om cu sufletul frumos, ai plecat dintre noi! Dincolo de un dascăl și un manager de excepție, de la care am avut lucruri de învățat, ne părăsește un suflet de aur. Valea Hârtibaciului și sufletele noastre vor fi mult mai pustii fără tine. Zbor lin spre ceruri, înger drag!”, a scris, Alexandru Dumbravă, pe pagina de Facebook.

În comentarii, o mulțime de oameni o plâng pe Celina.

„Ne-ai părăsit mult prea devreme, draga mea colegă! Vei rămâne veșnic în sufletul meu! Dumnezeu sa te odihnească în împărăția Lui! Condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu a luat la El un suflet minunat”, „Celi, un om bun cu suflet mare”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care oamenii le-au transmis pe rețelele de socializare.

Celina Toader a fost apreciată și de președintele Consiliului Județean Sibiu. În 2017, Daniela Cîmpean, aflată în vizită pe Valea Hârtibaciului, a spus că „la Bârghiș am întâlnit un director de școală plin de însuflețire, pe Celina Eugenia Toader, care ne-a prezentat cu mândrie școala și rezultatele unor elevi de excepție, care s-au remarcat la olimpiade naționale de fizică și matematică”.

Ultima oră

Comentariul meu