video: cum circulă șoferii pe calea cisnădiei? - majoritatea fac stânga peste linia continuă – fără scrupule

Traficul pe Calea Cisnădiei nu a fost niciodată ușor. Nici înainte de lucrări, nici în timpul lucrărilor și, după cum se pare, nici după reconfigurarea drumului județean din dreptul Cartierului Arhitecților. Mulți șoferi circulă „ca pe câmp” aici și nu țin cont deloc de marcajele rutiere. În doar două ore, un sibian a surprins mai mulți șoferi care virau la stânga peste linia continuă.

Un șofer sibian a surprins cu ajutorul unei camere de bord momente halucinante pe Calea Cisnădiei. Majoritatea conducătorilor auto care circulă pe aici uită complet de reguli și ignoră marcajele rutiere de pe drum.

„Circul frecvent prin Cartierul Arhitectilor și, dupa cum probabil știți, în zonă s-a reconfigurat drumul județean 106D, însă marea majoritate a sibienilor ignoră complet marcajele și circula ca pe câmp”, a scris un sibian pe adresa redacției Ora de Sibiu.

YouTube video

Sibianul spune că s-au depus o mulțime de plângeri în acest sens și există „o tonă de reclamații” cu privire la șoferii care calcă linia continuă pentru a ajunge la blocurile din Cartierul Arhitecților.

„Am discutat cu un agent de poliție pe această temă și mi s-a spus ca au o tonă de reclamații în această privință. Se pare însă că nu se dorește sau nu se poate găsi o soluție la nesimțirea unor oameni, preferându-se punerea în pericol a celor ce respectă regulile”, mai spune sibianul care a realizat imaginile. video: cum circulă șoferii pe calea cisnădiei? - majoritatea fac stânga peste linia continuă – fără scrupule

În urma reconfigurării traficului pe Calea Cisnădiei s-au realizat trei sensuri giratorii. De atunci, din drumul județean nu se mai poate merge către blocurile din cartier virând la stânga. Șoferii nu se pot obișnui cu această reconfigurare și circulă pe unde au chef. Cei care încalcă marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație riscă amenzi între 1.305 lei și 2.900 de lei.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Personal, de câte ori situația îmi va permite, voi face stânga peste linia continuă „fără scrupule”. Nu știu de cine au fost gândite, dar noile marcaje sunt o prostie.

  2. Nu există decât o singură soluție,la „problemă”! Autostradă cu sens unic spre Vâlcea,apoi detonată.?

    1. Detonat capul ala care a gandit asa ceva. Eu daca stau la inceputul liniei duble trebuie sa ma duc 1,5 km pana la giratoriu 1,5 km inapoi. Cine imi plateste motorina, timpul si sa nu mai zic de poluare.