foto clădire prăbușită peste liniile de tramvai în bucurești

Fațada unei clădiri din Capitală s-a prăbușit peste liniile de tramvai, în timpul unei demolări controlate. Un excavator a atins cu brațul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le.

Polițiștii de la Secția 18 au fost sesizați miercuri dimineața prin apel 112 că pe Șoseaua Progresului sector 5, pe parcursul unei demolări controlate, o porțiune din fațada clădirii a căzut pe trotuar.

„Cu ocazia intervenției s-a stabilit că imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizație de demolare. De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu brațul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulația tramvaielor”, potrivit Poliției Capitalei.

Conform polițiștilor, nu a fost rănită nicio persoană.

„În cauză, Secția 18 Poliție s-a sesizat, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, precizează Poliția Capitalei.

foto clădire prăbușită peste liniile de tramvai în bucurești foto clădire prăbușită peste liniile de tramvai în bucurești foto clădire prăbușită peste liniile de tramvai în bucurești foto clădire prăbușită peste liniile de tramvai în bucurești

Ultima oră

Comentariul meu