Un trapper cunoscut se află printre tinerii care au distrus vila din București în noaptea de revelion

Un trapper cunoscut se află printre tinerii care au distrus vila din București în noaptea de revelion.

Un trapper cunoscut se află printre tinerii care au distrus vila din București în noaptea de revelion

Cel care a închiriat vila alături de prietenii săi este un trapper cu milioane de vizualizări pe platforma Youtube, cunoscut în rândul tinerilor sub numele de Alberto Grasu, conform Protv.ro.

Un trapper cunoscut se află printre tinerii care au distrus vila din București în noaptea de revelion

FOTO – Alberto Grasu/Sursa Foto – Youtube/Stirile Protv

El le-a transmis public fanilor săi că a petrecut, într-adevăr acolo, dar că nu se consideră vinovat pentru ce au făcut alte persoane, care au apărut ulterior la petrecere, ştiind că acesta este acolo.

Potrivit lui, persoane străine au început să vină neinvitate cu musafiri despre care cei ce au închiriat vila nu ar fi avut habar, după ce adresa ar fi fost postată pe Instagram.

Despre maceta menţionată de proprietarul vilei, artistul a spus că era de fapt un cuţit cu care au tăiat tortul şi au desfăcut şampania la miezul nopţii.

De altfel, artistul a spus că la intrare nu el şi prietenii săi ar fi tăiat bilete şi că tot dezastrul din casă a început la ora 11.00 când în vilă s-ar fi spart o ţeavă de apă şi clădirea a fost inundată.

Cu toţii sunt cercetaţi pentru distrugere, după ce au spart pereţii si televizoarele, dar şi sistemul de supraveghere al clădirii, ca să nu fie recunoscuţi.

Proprietarul estimează paguba la cel puţin 20.000 de euro.

Aceştia sunt doar câţiva dintre tinerii care au făcut ravagii în vila din sectorul 4 al Capitalei. Adolescenţii au plătit 3500 de lei ca să închirieze clădirea în noaptea de Revelion, după care au facut acolo, dezastru.

Poliţia i-a identificat

Poliţia a început identificarea tinerilor care au distrus o vilă din Bucureşti în noaptea de Revelion. O parte din aceştia s-au fotografiat în faţa casei şi au postat pe pe reţelele de socializare poza, în timp ce unul dintre petrecăreţi ţinea în mână o macetă, exact cum a descris proprietarul vilei.

Proprietarul unei vile din Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută după Anul Nou după ce şi-a găsit casa distrusă de cei care au organizat Revelionul acolo.  Petrecăreţii au vândut bilete la intrare şi au organizat o adevărată petrecere underground cu droguri, băutură şi arme, iar banii pe care tinerii i-au plătit pentru cazare, mai precis 35.000 de lei, au fost rapid recuperaţi. Fiecare bilet ar fi costat 80 de lei, potrivit observatornews.ro.

Proprietarul, care nu avea asigurare trebuie să scoată, însă, din buzunar de cel puţin de 20 de ori suma pentru a-şi recupera investiţia, adică peste 14.000 de euro. „Se pare că au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici… Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau nişte şerveţele cu sânge. Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uşi, patru televizoare, plus tablouri”, a povestit Babu Iancu, proprietarul vilei.

După ce au distrus tot ce se putea distruge, spre dimineaţă, petrecăreţii au plecat la casele lor. Niciunul dintre ei nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa. Proprietarul a făcut plângere la poliţie şi speră să îşi recupereze, măcar parţial, pagubele.

Ultima oră

Comentariul meu