schiurile și snowboard-urile merită o a doua șansă - unde ne reparăm echipamentele de iarnă în sibiu
Sursa: unsplash.com/Maarten Duineveld

Este cea mai ciudată iarnă din ultimii zece ani, punctează reprezentanții celui mai mare complex de pârtii din județul Sibiu. Dar, chiar și așa, sibienii care iubesc anotimpul rece pot practica în continuare sporturile de iarnă favorite. Ziua este toamnă, iar seara temperaturile mai scad și zăpadă redevine tare, astfel că schiatul este o plăcere. Cei care au încercat deja zăpada știu că, din când în când, echipamentele lor au nevoie să intre în service pentru întreținere și reparații. Specialiștii sibieni oferă servicii profesioniste astfel încât schiurile și plăcile de zăpadă să-și recapete strălucirea de altădată.

Sezonul rece a venit, dar zăpada începe să se topească din cauza temperaturilor peste normalul perioadei. La munte se resimt aceste schimbări de temperatură, astfel că, deocamdată, cel mai bine de mers pe pârtie este pe înserat. Meteorologii spun că după mijlocul lunii ianuarie vom avea parte de precipitații sub formă de zăpadă, atunci când valorile din termometre vor mai scădea.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA ÎN LUNA IANUARIE

Și, pentru a fi pregătiți de zăpada din belșug, este nevoie să ne lăsăm echipamentele pe mâinile specialiștilor pentru a le întreține. În atelierele lor din Sibiu schiurile și snowboard-urile vechi, pentru care nu ar mai exista urmă de speranță, vor arăta din nou „ca scoase din cutie”.

Service Ski&Snowboard oferit de Black Snow vine în sprijinul sibienilor cu oferte de întreținere și reparare a schiurilor sau a snowboard-urilor. Cei de aici au o experiență de zece ani în ceea ce privește service-ul și predarea cursurilor de schi.

Pachetul complet, care include ceruire, ascuțire canturi și reparație cofix, costă 90 de lei atât pentru schiuri, cât și pentru snowboard, iar pachetul de ceruire și ascuțire costă 70 de lei. Dacă aveți nevoie de alte servicii de întreținere, trebuie să știți că pentru ceruirea la cald veți plăti 35 de lei pentru schi și 40 de lei pentru snowboard. De asemenea, ascuțirea canturilor pentru schiuri costă 40 de lei, iar pentru snowboard costă 35 de lei. Montajul legăturilor costă 100 de lei pentru schiuri, iar reparația cofix pornește de la 20 de lei atât pentru schi, când și pentru placă. Cei de la Black Snow oferă detalii și pe pagina de Facebook, dar și pe site-ul web, acolo unde sunt afișate și prețurile pentru cei care doresc, pe lângă repararea echipamentelor, și lecții de schi.

CITEȘTE ȘI: S-a deschis sezonul de schi – Pârtiile din Sibiu și din apropiere

Service-ul celor de la Action Sport este deschis de luni până vineri, între orele 10:30 – 18:30. În acest interval vă puteți aduce echipamentele de zăpadă la reparat. „Oferim servicii de întreținere și reparații la service-ul nostru de pe Calea Dumbrăvii nr. 89. Avem un pachet complet la prețul de 70 de lei pentru schiuri și 80 de lei pentru snowboard. Dacă situația nu sunt probleme foarte mari, convenim cu clientul, iar prețul este 70 de lei la aceste servicii”, explică reprezentanții Action Sport. 

Și la Explorer Sport de pe strada Turnului sibienii își pot aduce schiurile și snowboard-urile pentru reparații și întreținere. Aici service-ul complet (reparat talpă, ceară și canturi) costă tot 70 de lei pentru schiuri, respectiv 80 de lei pentru placă. Ceruirea la cald costă 30 lei pentru schiuri, respectiv 40 de lei pentru snowboard. Montarea legăturilor pentru pârtie se face la prețul de 75 de lei.

Sibienii pot apela și la serviciile oferite de magazinele Decathlon și Hervis. La primul, de exemplu, ceruirea atât pentru schiuri, când și pentru snowboard, pornește de la 29,99 lei.

Ultima oră

Comentariul meu