Încă două suspiciuni de infectare cu Omicron, la Sibiu - Pacienții sunt internați
Sursa: fanatik.ro

După ce săptămâna trecută la Sibiu au apărut primele două suspiciuni de infectare cu Omicron, alte două cazuri care ar putea avea noua mutație ridică semne de întrebare. Pacienții sunt internați, iar probele vor fi trimise pentru secvențiere la Târgu Mureș.

[fvplayer id=”519″]

Este vorba despre un bărbat și o femeie, ambii de 48 de ani. Se află la Sibiu în vizită, veniți din Italia. Ambii sunt internați la Spitalul Județean Sibiu și sunt nevaccinați.

Probele vor fi trimise la laboratorul de la Târgu Mureș unde se va stabili dacă cei doi sunt purtători ai Omicronului sau sunt infectați cu varianta Delta.

Săptămâna trecută la Sibiu au fost alte două suspiciuni de infectare cu Omicron. O femeie de 54 de ani care se întorsese din Anglia și în cazul căreia s-a infirmat această posibilitate și un tânăr de 33 de ani întors din Italia. În cazul acestuia testele de la Târgu Mureș nu au fost concludente și au fost trimise la laboratorul de la Matei Balș în București, de unde nu s-au primit încă rezultatele. ambii sunt vaccinați cu trei doze.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică