video explozii puternice urmate de incendii în canal pe arghezi și cârlova – poliția a blocat traficul – intervin pompierii
Sursa: Facebook/Info Trafic Jud. Sibiu

Două explozii puternice urmate de incendii au avut loc în două canale de pe străzile Tudor Arghezi și Vasile Cârlova din municipiul Sibiu. Pompierii au intervenit la fața locului, iar polițiștii au blocat circulația rutieră.

[fvplayer id=”512″]

UPDATE

„În urma evaluării a situației existente la fața locului de către specialiști a rezultat faptul că, cauza care a determinat producerea acestor explozii a fost un scurtcircuit electric ca urmare a unei defecțiuni la cablurile electrice. Aceasta a produs arderea mocnită, însoțită de degajare de fum toxic care la momentul contactului cu o cantitate de oxigen a produs explozia”, anunță ISU Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cei care au anunțat incidentele la 112 au fost cetățenii care au trecut prin zona respectivă. Mai întâi au avut loc exploziile, iar mai apoi au avut loc incendiile. [fvplayer id=”511″]

„Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 venit din partea unor cetățeni cu privire la producerea a două explozii, urmate de incendii, fără pagube materiale în două canale situate în municipiul Sibiu, intersecția străzilor Tudor Arghezi cu strada Vasile Cârlova, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor de prevenire a producerii unei situații de urgență la locul indicat”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

De asemenea, în scop preventiv, circulația a fost restricționată pe acea porțiune.

Reprezentanții E-on, Electrica și Apă Canal au fost anunțați pentru a interveni pentru evaluarea situației și determinarea cauzei care a produs aceste incidente.

Ultima oră

Comentariul meu