doi hoți au furat alcool de peste 1.000 de lei dintr-un magazin din sibiu
FOTO: arhivă

Doi sibieni au fost reținuți de polițiști după ce, în a doua zi din an, au intrat într-un magazin de pe strada Lupeni din municipiul Sibiu și au furat băuturi alcoolice de peste 1.000 de lei.

„La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut doi sibieni în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în dimineața zilei de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 08,00, ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe strada Lupeni, din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de 1.027 de lei”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Față de cei doi sibieni s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu