predică împotriva vaccinării într-o biserică din italia. credincioșii au părăsit slujba
Sursă foto: roma.mae.ro

Un preot de la o biserică catolică din Italia a ținut o predică împotriva vaccinării. Astfel, mai mulți credincioși au părăsit biserica după ce preotul a criticat vaccinul anti-COVID. S-a întâmplat într-o biserică dintr-o comună din Pavia, Italia, scrie „La Provincia Pavese”, citat de Mediafax.ro.

 

În ultima zi a anului, în timpul predicii de la slujba de Anul Nou, preotul din Casorate Primo, o comună din Pavia, Italia, a criticat vaccinurile și măsurile guvernului pentru combaterea pandemiei.

Cuvintele preotului paroh, părintele Tarcisio Colombo, au provocat reacția mai multor credincioși, care s-au ridicat în picioare și au părăsit biserica, scrie „La Provincia Pavese”.

Nu este pentru prima dată când preotul paroh este contestat de credincioși.

Acum câțiva ani, Don Tarcisio Colombo a fost denumit „parohul anti-Greta”, după ce a descris-o pe activista Greta Thunberg „un pericol pentru tineri”.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bravo lui că a avut curaj să le vorbească oamenilor,să le deschidă ochii! Oamenii sunt prostiți pe față și se duc la vaccinare precum oile. Habar nu au ce își inoculează in organism,se lasă păcăliți de marea vrăjeala a vaccinului salvator,când de fapt în spatele acestui ser experimental se ascunde ALTCEVA!!! Uitați va țările super vaccinate cu peste 88-90% rată de vaccinare sunt full de infectați,și noi IDIOȚI Europei , suntem pe VERDE!!! Gândiți un pic, întâi!!!