update video foto persoană decedată în zona capra din munții făgăraș

O persoană de 60 de ani a decedat duminică după ce a căzut în zona Capra, în apropiere de Bâlea. Salvamontiștii ajunși acolo nu au mai putu face nimic.

UPDATE Bărbatul decedat făcea parte dintr-un grup alături de fiul său și încă un tânăr, toți din Cluj. Toți trei erau echipați cu colțari, dar victima nu avea cască. ”Victima a căzut de sub Șaua Capra de la aproximativ 400- 450 de metri și a alunecat până jos aproape de Bâlea Lac. Impactul a fost multiplu și violent, ultimul la aproximativ 200 de metri de locul unde s-a oprit. Fiul victimei a coborât singur, Salvamont Sibiu a recuperat a treia persoană. Victima a fost resuscitată, dar leziunile au fost incompatibile cu viața”, a spus Dan Popescu, șeful Salvamont Sibiu.

[fvplayer id=”509″]update video foto persoană decedată în zona capra din munții făgăraș update video foto persoană decedată în zona capra din munții făgăraș

Știre inițială Victima se afla pe munte împreună cu un grup mai mare de turiști, veniți din Cluj. Aceștia au urcat în Șaua Capra, iar la coborâre turistul a alunecat peste 200 de metri și s-a lovit de stânci. Acesta avea echipamentul necesar pentru urcarea pe munte.

 

Ultima oră

Comentariul meu