video revelion ”tradițional românesc” la sibiu - concert cu subcarpați și junii sibiului - fără artificii
FOTO: arhivă

După un an în care Revelionul nu a fost sărbătorit în Piața Mare, anul acest revin concertele. Dar, va lipsi tradiționalul foc de artificii care a fost însă înlocuit cu o surpriză…în premieră.

[fvplayer id=”503″]

Cei care vor petrece Revelionul în Piața Mare vor asculta muzică bună. La ora 21 va începe reprezentația Junilor Sibiului, care vor prezenta un program de jocuri populare românești și datini de Anul Nou. La ora 21.30 pe scenă va urca DJ Yardie Flo (Basska), fiind urmat la 22.30 de trupa Subcarpați care vă invită la o reinterpretare a folclorului în manieră proprie, îmbinând elemente din muzica electronică și hip-hop, cu influențe din folclorul românesc.

La ora 00.00 însă nu așteptați artificiile, pentru că anul acesta vor lipsi. Au fost însă înlocuite de o ploaie de confetti colorate. Așa că la trecerea dintre ani vă veți simți, în premieră la Sibiu, ca în Times Square din New York.

VEZI AICI DE CE S-A RENUNȚAT LA FOCUL DE ARTIFICII 

La aceste evenimente intrarea este liberă, nu se va cere certificat verde. Dar, pentru că va fi aglomerație, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. De ce au daramat casutele din targ, Casa lui Mos Caraciun si centrele de vaccinare??? CA sa ce? sa faca spatiu??? de ce lasa liber//./ acum nu NE MAI INFECTAM?? targu de ce l-au ingradit si au lasat doar cei cu CERITFICAT?> ACUM la concert de revelion, lasa liber??? acum NU NE MAI INFECTAM?? SA stea jandarmii la concert si cei vaccinati… din partea mea pot canta singuri cei de la SUBCARPATI, ca nu le fac pe plac nemernicilor de la primarie…nu ma duc la concert..si sper sa nu fie mult public.. sa stea cu vaccinatii. ma doare`n cot de concertul lor… cum se face acum cu virusul, cu infectia???? DOARME DE REVELION VIRUSUL???

    1. Nimic nou de 2 ani.Pacat ca sunt mulți care nu inteleg. Ei se cred pe Titanic, dar știm ce s-a întâmplat la final. Scopul lor este același, oamenii nu înțeleg.